Followers

Thursday, January 27, 2011

berhabuk! penuh anai-anai...

emmm,,,nampaknye da agk lame xbkak blog nih,,,da berabuk kot,,tuh,,ad anai2 la,,aiseh...payah la gini...
cmni la,,memndangkan kalian smua tidak pedulikan beliau nih,,maka beta dengan segala hormatny akan mengambil alih takhta hamba semua,,haha,,,tu la sape suruh xbkak,,ak da tuka sume password,,korang jangan harap nk bersign in kat sni dah,,,lol!!hahaha,,,,
 penat taw ak buat nih,,bersengkang mata taw..siap letak batang kayu kat kelopak nih,,gagaaa,,,nseb baek kayu tu x cucuk mata aku,,herm,,dy sygkn tuan dy,,sbab tu la dy tak ape2kan aku,,kan2,,,

sekarang da pkul 1.45 a.m...hu,,nmpknye ak msih brani di sini..iye la sangat,,takpe,,Allah ade,,,kuatkan semangat je k kawan2,,orait,,say cheeze..~hehe,,,tp an,,smalam kn,,ade pelik sedikit la,,tiap2 malam memg ade benda pelik2 kan..tp...kelainannye,,bunyi anjing menyalak semalam agk berbeza la,,(skema ayat nih)..
bunyi cm waktu bulan mengambang penuh tu,,huu,,,tgk trikh da lepas tgengah bulan dah,,aish,,kusss semangat tw..ngeh2,,tmbhan pula,,sya nih tengah tengok citer NGANGKUNG pada masa itu,,2 la,,cerdik sangat,,crite yang xseram pun jd seram,,abaikan la,,malas nk pikir r sume tuh..makhluk Allah juge kan,,moh la kite imarahkan rumah besar kite nih..xsusah,,ramai2 buat,,boley punye la ,,k kawan2!

ngangkung !
halamak!! nak dekat kul 2 suda,,bju x iron lagi!!plez,,jgn muncul dpn saye!huhuu....

ok la...rasenye setakat itu saje coretan saye kali inint bosan plak pnjang2 kan,,stop!kite akhri mjlis kite dgn tasbih kifarah dan suratul 'asr...hee~~

4 comments:

  1. sape lak jadi pemilik blog ni sekarang???

    *_*

    ReplyDelete
  2. hoho...sbnrnye sume msih memgang status...ayt di ats ad yg tipu2 sket..ngeh2

    ReplyDelete
  3. btol3!! tp endin ngangkg kurg bes r...

    ReplyDelete